Fashion Experts is een netwerkorganisatie van specialisten, elk met tenminste tien jaar ervaring in fashion wholesale en fashion retail. Drijvende kracht achter de organisatie is Rien Overvliet, die na negen jaar McGregor Fashion Group heeft verlaten om zich volledig te kunnen concentreren op Fashion Experts.
‘Onder het motto ‘Alles behalve mode’ biedt Fashion Experts een oplossing voor alle fashionondernemers die hoofdpijn krijgen als ze aan automatisering, logistiek of finance denken’, aldus Overvliet. Rien Overvliet heeft ruim vijfentwintig jaar in senior management functies gewerkt bij ondermeer Oilily en McGregor Fashion Group. Hij heeft in die jaren bewezen een effectieve bedrijfsstructuur neer te kunnen zetten, succesvolle teams samen te stellen en hij heeft veel kostenbesparende- en omzetverhogende projecten gerealiseerd.
Fashion Experts richt zich ondermeer op softwareselectie en –implementatie, logistieke projecten, business intelligence, outsourcing, interim management en projectmanagement, dit alles niet gebonden aan specifieke leveranciers of producten. De consultants spreken de taal van de mode-ondernemer en geven advies op maat. Fashion Experts is gevestigd in Baarn. Interesse?