FashionExperts biedt binnen de fashion branche pasklaar maatwerk voor onder meer: e-commerce, omnichannel, supply chain, optimaliseren bedrijfsprocessen en business improvement.  Bent u geïnteresseerd in het ontmoeten van andere spelers uit de branche en wilt u op de hoogte blijven van relevante zaken in de fashionwereld? Meld u zich dan aan bij het FashionExperts Netwerk en Join the FEN-Club!
FashionExperts levert de fashion onderneming alles behalve mode. Wij helpen uw bedrijf door naast u plaats te nemen en met u in gesprek te gaan. Hierdoor komen we erachter waarom u iets wilt doen en wat u ermee wilt bereiken. Met onze kennis en ervaring sturen we u in de juiste richting. Onze aanpak is niet zacht, maar wel zinnig. We zijn niet bang de confrontatie aan te gaan en houden van heldere en transparante communicatie: what you see is what you get.
FashionExperts is een netwerkorganisatie met kennis van zaken die ervoor open staat om deze kennis te delen. Onze jarenlange ervaring in fashion wholesale en fashion retail heeft geleerd dat iedere klant een andere aanpak vereist. Daarom luisteren we naar wat u te zeggen hebt om vervolgens samen uw (eind)doel te bepalen. Met dit resultaat in gedachten combineren we uw input en onze kennis om de oplossing te vormen die uw bedrijf nodig heeft.
FashionExperts is in 2011 opgericht vanuit de overtuiging dat vrijwel iedere fashionondernemer hoofdpijn krijgt wanneer deze aan automatisering, supply chain of finance denkt. Werkend vanuit deze opvatting hebben we al ruim 80 bedrijven voor kortere of langere tijd mogen helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten. FashionExperts zorgt daarbij niet alleen voor de creatie van praktische, doelgerichte oplossingen, maar is ook in staat deze oplossingen te implementeren en op die manier snel en efficiënt het beoogde resultaat te bereiken.